Categories: Ovo je interesantno

Elegancija laserskog snopa


Natpis na poklopcu smartfona ili čase za vino, originalni privezci od bilo kog materijala sa logotipom hotela, tematske matrice za crteže na kafi, solidan natpis na ulazu u ofis – sve ovo je rad lasera.

Otišli su u proslost majstori, koji  gravirali sa lupom i sekačem, ovo je zamenio tačan i skoro svemoćan laser. Uz njegovu pomoc možete da uradite graviranje na lomljivih proizvodah bez straha oštećenja, u teško dostupnim mestima, i skoro na svakom materijalu.


Sečenje laserom – jos jedna oznaka sadašnjosti. Metal ili koža, nije bitno, linije ce biti precizni i tačni, sa okruglim ili oštrim uglovima, do kraja probusene ili sa razlicitom dubinom reljefa.
 
Za restorane, kafiće, hotele, prodavnice i preduzeća lasersko graviranje je otvorilo neograničenu mogućnost lijepo i solidno da se stvori svoja jedinstvena slika.
 
Počinječi sa natpisa na ulazu ili recepciji, pokazivača na spartu, vec mozete da se razlikujete od konkurenata i da privućete pažnju.



Lijepo uređene poklopci za jelovnike ili knjigu pohvala, plansete za racun pokazace poštovanje prema posetiocu.



Gravure sjajno izgledaju na staklenoj posudi i pribor za jelo.



Laser dobro gravira na bilo kom materijalu, napisace nadpis u istom stilu ili gravirace logo firme na privezak za kljuceve, vizit karte, značke za osoblje.



Šabloni za kafu stvarace raspoloženje, čak i onima koji su samo išli na kafu.


Naruciti lasersko graviranje mogu ne samo vlasnici preduzeća, a i oni koje hocu da naprave prijatan poklon sebi ili blizkim ljudima. Samo pokloniti neki gadžet – to je jedno, a dizajniran jedinstvenim crtezom – to je bas lijepo.


Čaše za vino za neku svečanu priliku istaknuce značaj događaja i dirlivost trenutka.


Čak i naizgled obicne stvari dobjaju novi zvuk poslije nanošenja određenog crteza ili natpisa.


Sve ovo je lako naručiti direktno iz kuce ili sa posla. Na primer, u Crnoj Gori kompanija GRAVURA.ME nudi usluge u laserskog graviranja I izrezavanja.
 
GRAVURA.ME obavlja sve radove na visoko tehnologicnoj savremenoj laserskoj opremi. To omogućava da se dobije  jasna, elegantna i trajna slika visokog kvaliteta.
 
A u sadasnje vrijeme i u životu i u biznisu je veoma važno da se zna kako da se razlikujes od ostalih i kako da budes zapamcen na fonu konkurenata, da se stvaraju prijatne i svečane trenutke kao i za prijatelje i voljene, tako i za kupce.

Leave a Comment

Recent Posts

[Photo] Майский своп в Будве

Майский своп в Будве В субботу, 4 мая в 15:00–17:00, в Будве — своп вещей💿 Меняем вещи/одежду/книги, пьем лимонады и…

% дней назад

[Photo] Индивидуальные занятия по технике речи и ораторскому искусству

Индивидуальные занятия по технике речи и ораторскому искусству Вы научитесь без стресса, грамотно и эффектно выступать на сцене, преподавать, преподносить…

% дней назад

[Media] Эти аптеки будут дежурить в праздничные дни

Эти аптеки будут дежурить в праздничные дни Медицинское учреждение "Аптеки Черногории" сообщило, что принято решение относительно режима работы аптек, которые…

% дней назад

[Photo] Ищем лекторок и лекторов, мастеров и мастериц, творческих людей и партнёров для участи […]

Ищем лекторок и лекторов, мастеров и мастериц, творческих людей и партнёров для участия в Первом русскоязычном Фемфесте в Черногории [1–2…

% дней назад

[Photo] Лекция-концерт «Музыка Ренессанса» в Херцег-Нови

Лекция-концерт «Музыка Ренессанса» в Херцег-Нови Во вторник, 7 мая в 19:30, в Херцег-Нови — лекция о музыке эпохи Возрождения с…

% дней назад

[Photo] Разговор с ветеринаром в Будве

Разговор с ветеринаром в Будве В воскресенье, 5 мая в 19:00, в Будве — встреча с кинологом и ветеринаром 🐶…

% дней назад